The product

La carta de Can Ros és estacional, depèn del que arriba a llotja

La Mar Salada boasts that the Fish Market is only 327 steps away. Can Ros is it a little further away but well just 89 steps more, and between us must say that the person who does the shopping is the same as always, Albert Enrich:

The Can Ros list of dishes is seasonal but changes as products come into season and others go out, and in the end depends only on what there is at the fish market. If there are octopus, we will do octopus, if not it won't be in the offer that day.

Knowing this, before going to Can Ros you can also click here to see beforehand what may or may not be on offer that day.

El vi venut a granel per la taula de casa ha passat a la història de Can Ros, però en canvi el porró hi ha tornat. Només com a opció, quedi clar. I com que ara no tothom hi està avesat, en les taules de grups sol donar molt de joc, molta conversa i molta animació a banda de la que proporcionarà el propi vi. El restaurant té com a tret distintiu la potenciació de la seva carta de vins. Amb pes pregon de les referències amb algun d'aquests trets, quan no amb tots tres:
1. Que siguin catalans.
2. Que siguin ecològics.
3. Que siguin xarel•los.

Can Ros té com a tret distintiu la potenciació de la carta de vins

Postres de Can Ros

L'apartat de postres de Can Ros respon a la idea general del restaurant però també a una dada personal més concreta. Ens ho confessa l'Albert Enrich:

Home, he treballat quatre anys amb l'Oriol Balaguer i una cosa així no tendria sentit que no s'hi notés.

I es nota. Vaja si es nota. Es nota en la recepta més tradicional (la torrija amb gelat de xocolata negra). I també en la més arriscada... sempre dins un ordre (el fals coulant amb gelat de cardamom).