El producto

La carta de Can Ros és estacional, depèn del que arriba a llotja

La Mar Salada  presume de tener la Lonja a 327 pasos. Can Ros está un poco más lejos, pero vaya, son solo 89 pasos más. Y, entre ustedes y yo, la persona encargada de comprar allí siempre es la misma, Albert Enrich:

La carta de Can Ros es estacional, pero va cambiando a medida que un producto entra y sale de temporada y, al fin y al cabo, también depende simplemente de lo que llega a la lonja. Si hay pulpitos, haremos pulpitos y, si no, pues ese día no vamos a tenerlos en la carta.

Con esta información, antes de acercaros a Can Ros también podéis hacer clic aquí para conocer de antemano la oferta del día de los platos concretos que van a estar o no..

El vi venut a granel per la taula de casa ha passat a la història de Can Ros, però en canvi el porró hi ha tornat. Només com a opció, quedi clar. I com que ara no tothom hi està avesat, en les taules de grups sol donar molt de joc, molta conversa i molta animació a banda de la que proporcionarà el propi vi. El restaurant té com a tret distintiu la potenciació de la seva carta de vins. Amb pes pregon de les referències amb algun d'aquests trets, quan no amb tots tres:
1. Que siguin catalans.
2. Que siguin ecològics.
3. Que siguin xarel•los.

Can Ros té com a tret distintiu la potenciació de la carta de vins

Postres de Can Ros

L'apartat de postres de Can Ros respon a la idea general del restaurant però també a una dada personal més concreta. Ens ho confessa l'Albert Enrich:

Home, he treballat quatre anys amb l'Oriol Balaguer i una cosa així no tendria sentit que no s'hi notés.

I es nota. Vaja si es nota. Es nota en la recepta més tradicional (la torrija amb gelat de xocolata negra). I també en la més arriscada... sempre dins un ordre (el fals coulant amb gelat de cardamom).