Weekly menu

At Can Ros you will enjoy a varied, balanced and delicious menu every day (Monday to Friday), with exceptional desserts.

Del 24 al 27 de gener

ENTRANTS 

Carxofes al forn amb parmesà i pernil de glà

Alcachofas al horno con parmesano y jamón de bellota

Grilled artichokes with iberian ham and parmesan cheese dressing

Crema de carbassa amb trompeta de la mort i crutons

Crema de calabaza con trompeta de la muerte y picatostes

Hot pumpkin cream with mushrooms and toast bread

Trinxat de la cerdanya

"Trinxat de la cerdanya"

Mashed potatoe, cabbage and bacon

SEGONS 

"Fish & chips" amb mahonesa de llima

"Fish & chips" con mayonesa de lima

Fish & chips with lime mayonese

Cap de llom amb suc de rostit

Cabeza de lomo con jugo de asado

Pork loin with its gravy

Arròs negre de sipia i all tendre amb musclos (+3,5€ supl.)

Arroz negro de sepia y ajos tiernos con mejillones (3,5€ supl.)

Black paella with squid, spring onion and mussels (+3,5€ supl.)

POSTRES 

"Crumble" de poma

"Crumble" de manzana

Apple crumble

Mel i mató

"Mel i mató"

"Mel i mató"

Pa, cremòs de xocolata, oli i sal

Pan, cremoso de chocolate, aceite y sal

Toast bread, chocolate, olive oil and salt

17€

Bread  and a drink per person included

Do you want to try it? Book now!