Del 24 al 27 de gener
ENTRANTS
Carxofes al forn amb parmesà i pernil de glà
Alcachofas al horno con parmesano y jamón de bellota
Grilled artichokes with iberian ham and parmesan cheese dressing
Crema de carbassa amb trompeta de la mort i crutons
Crema de calabaza con trompeta de la muerte y picatostes
Hot pumpkin cream with mushrooms and toast bread
Trinxat de la cerdanya
"Trinxat de la cerdanya"
Mashed potatoe, cabbage and bacon
SEGONS
"Fish & chips" amb mahonesa de llima
"Fish & chips" con mayonesa de lima
Fish & chips with lime mayonese
Cap de llom amb suc de rostit
Cabeza de lomo con jugo de asado
Pork loin with its gravy
Arròs negre de sipia i all tendre amb musclos (+3,5€ supl.)
Arroz negro de sepia y ajos tiernos con mejillones (3,5€ supl.)
Black paella with squid, spring onion and mussels (+3,5€ supl.)
POSTRES
"Crumble" de poma
"Crumble" de manzana
Apple crumble
Mel i mató
"Mel i mató"
"Mel i mató"
Pa, cremòs de xocolata, oli i sal
Pan, cremoso de chocolate, aceite y sal
Toast bread, chocolate, olive oil and salt
17€
Bread and a drink per person included