Menú setmanal

A Can Ros gaudiràs cada dia al migdia (de dilluns a divendres, festiu no inclòs), d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb unes postres excepcionals.

Del 29 de novembre al 2 de desembre

ENTRANTS / ENTRANTES / STARTERS

Timbal d´escalivada i formatge de cabra

Timbal de “escalivada” y queso de cabra

Roasted pepper, aubergine and onion with goat cheese

Crema de porro amb bacallà

Crema de puerro con bacalao

Leak soup with cod

                                                                                                                                 

Xampinyons i llagostins en tempura

Champiñones y langostinos en tempura

Mushrooms and langostines in tempura

SEGONS / SEGUNDOS / MAIN CORSES

Sorell amb hummus i tomàquet saltejat amb all

Jurel con hummus i tomate salteado con ajo

Horse mackerel with hummus and tomatoe with garlic

Fricandó de vedella i bolets

“Fricandó” de ternera y setas

Veal and mushrooms stew

Arròs de sipia i all tendre (+3,5€ supl.)

Arroz de sepia y ajo tierno (+3,5€ supl.)

Squid paella with sweet garlic (+3,5€ supl.)

POSTRES / DESSERTS

Torrada de Santa Teresa

Torrija

French toast

Macedonia de mandarina i magrana amb suc de taronja i licor

                           Macedonia de mandarina y granada con zumo de naranja y licor

Mandarine and pommegranate with orange juice and liquor

Arròs amb llet i sorbet de gerds

Arroz con leche y sorbete de frambuesa

Rice pudding with raspberry sorbet

17€

Postra, pa i una beguda per persona inclòs

 

 

Vols tastar-lo? Reserva ara!