US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024canros.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_canroscanros.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GQ1NNJ13BFZGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

L'equip

equip

Després de tenir-hi prop de mig segle la llegendària Lucía al comandament dels fogons, Can Ros ha iniciat una nova etapa que vol respectar els orígens alhora d'actualitzar l'esperit del que hom ja espera trobar-hi en travessar la porta. Aquesta és una casa de menjar de vocació tradicional i ànima marinera. El nou cap de cuina, Jordi Kevin Ballester, com el cotxe d'aquell anunci, és jove i suficientment preparat: deixa enrere ni més ni menys que la feina de lloctinent del Gresca («Però els arrossos, que a Can Ros són molt importants, vaig aprendre'ls al Duran del Pertús!»). La sala és responsabilitat d'en Guillem Faura. Ja veureu quines presentacions tan cuidades. Ja veureu quin producte. Ja veureu quin senyor restaurant ocupa el mateix espai on temps era temps es venia vi a doll i oli a granel, es reomplien sifons i es tallava gel per la nevera.