Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Menú setmanal

A Can Ros gaudiràs de dimarts a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dilluns tancat).

ENTRANTS

- Faves guisades amb bolets i ou cuit a baixa temperatura

-Gnocchis a la napolitana i salsa de formatge Idiazábal

-Amanida de fulles mezclum, sardines en escabetx i les seves verdures

SEGONS

-Braç de carn de vedella farcit de ruca i escalivada acompanyat de puré de patata i suc de rostit

-Verat a la donostiarra amb les seves patates al forn

-Arròs de pop, alls tendres i pimentón de la Vera (supl. 3€)

POSTRES

-Crema catalana casolana

-Mousse de xocolata amb merengue italià i fruits vermells

-Plàtan saltejat en salsa toffee amb cruixent caramelitzat i nata montada casolana

14,00€

 

Vols tastar-lo? Reserva ara!