Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

La carta

La proximitat de la Llotja és un factor clau perquè Can Ros hi faci provisió directa de producte de mar (atenció al tartar de tonyina o el suquet de rogers). Però la carta també toca muntanya (atenció a la costella de porc agredolça o el filet d'Angus). I més encara, aplega tots dos conceptes dins un mateix plat a desgrat que la Barceloneta no és a l'Empordà (atenció a mars i muntanyes com el calamar farcit de carn o el pollastre amb bolets i llagostins).

Però Can Ros també és pàtria d'arrossos (el de cap-i-pota és per aixecar-se i aplaudir-lo). Sense oblidar-nos d'una oferta de plats per picar potser entaulats en grup (que si cargols, que si peixet fregit, que si la patata bomba, tan tradicional del barri però que la correcció política ha aconsellat de modificar-ne la classificació: antigament anava de «macho» a «mariquita», en funció de la picantor).